Du kan lita på oss!

ABC Rör är sedan många år känt som en mycket pålitlig leverantör av robusta produkter, beprövad teknik, noggrant utförda arbeten och snabb service. Vi ser till att de offerter du får inkluderar högkvalitativa, hållbara komponenter och har täckning för ett väl utfört arbete. Då vi installerar lösningar som representerar ny teknik, sätter vi oss först grundligt in i ämnet och överväger valet i samråd med uppdragsgivaren. Vi arbetar i nära samarbete med flera bostadsrättsföreningar. Återkommande kunder som dessa gör det möjligt för oss att erbjuda extra snabb service. Personalstyrkan på ABC Rör är uppbyggd som ett lag bestående av skickliga specialister Rör och rörkomponenter till olika rörsystem med sina respektive kompetensområden. Allt arbete inom ABC Rör och alla uppdrag utförs utifrån noggranna kvalitetssäkrande rutiner och checklistor.

 

Samarbetespartners:

Norrastorstockholms Entreprenad
Windefalk Ventilation & Energi AB
Electrolux

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss på ABC Rör så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakt

ABC Rör är ett företag som tillhandahåller produkter och tjänster inom VVS för både privata och företagskunder gällande vatten, värme, kyla, gas, solvärme och energibesparing. Med ett brett utbud av tjänster utför vi arbetsuppdrag såsom projektering, installation, servicearbeten och reparationer i Storstockholm, Uppsala, Södertälje och vid samtliga orter längs med Fortums gasledningsnät.

Vi är certifierade enligt säkervatten

Säker vatten

 

Certifierad leverantör

  • Auktoriserade att utföra arbeten på kommunalt vatten och avlopsnät enligt den tidigare kraven för AA-rör.
  • Godkänt installatör av industriföreningen
  • Auktoriserat av svenska gasföreningen att utföra gasinstallationer för gasol, naturgas och stadsgas
  • Behörighet att utföra gasinstallationer på Fortums stadsnät upp till 350 kw, därutöver tillkommer en speciell prövning
  • Behörighet att installera värmesystem av olika tryckklasser
  • Certifierade för utförande av ”heta arbeten” (all personal)