Vatten & VVS

Allt inom VVS, som t.ex badrum, kök, avlopp och värme

Letar du rörmokare?

 

ABC RÖR är en rörmokare i Stockholm som kan hjälpa dig med allt inom VVS & Vatten. 

KONTAKTA OSS

 

08 – 92 92 00

Vatten & VVS

 

Kvalitet är nyckelordet som gäller i alla arbeten och produkter som vi levererar och installerar.

 

Vi är ett företag som har en lång erfarenhet inom VVS och rörmokeri. Detta med vår VVS-auktorisation gör att vi alltid kan presentera de bästa lösningarna till ett bra pris.

 

Behöver du installationer inom VVS och vatten eller lagning av befintliga rör? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på ABC Rör så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig inom VVS & rörmokeri!

08 - 92 92 00
Väderfenomen (45)

Våra tjänster

 

Med ett brett utbud av tjänster utför vi arbetsuppdrag såsom projektering, installation, servicearbeten och reparationer i alla typer av byggnader och lokaler för både privat kunder som företagskunder.

 

Våra rörmokare på ABC Rör kan hjälpa till med allt från installationer av hela badrum eller kök till att installera ledningar för en blandare eller ett badkar. Vi kan även utföra stora arbeten som att byta ut eller nyinstallera vattenledningar eller avloppsrör i marken.

 

Här är några exempel på tjänster vi kan hjälpa er med:

Väderfenomen (44)

Kök

Renovering eller nyinstallation av kök. Dra nya vattenledningar och avlopp eller flytta befintliga. Installation av blandare och kranar.

badrum toalett

Badrum / Toalett

Nyinstallation, reparation eller flytt av vattenledningar och avlopp i badrum eller toalett. Installation av WC-stol, badkar, blandare, kranar och handfat.

pumpar

Pumpar

Installation och service på alla typer av pumpar. Vi kan utföra service, reparation eller installation av exempelvis värmepumpar.

kulvertrör mellan huskroppar

Kulvertrör

Ska ni bygga ett attefallshus eller garage? Vi kan fixa kulvertrör mellan huskroppar för värme, el, vatten med mera.

vattenledningar

Vattenledning

Indragning av nya vattenledningar eller reparation eller service på nuvarande vattenledningar.

avloppsrör i marken

Avloppsrör

Vi gräver upp era avloppsrör i marken och reparerar dem. Därefter återställer vi marken. Vi kan även utföra installation av avloppsrör.

rör och rörkomponenter byte

Rör & rörkomponenter

Vi lagar och installerar rör och rörkomponenter till olika rörsystem. Oavsett om det gäller vattenledningar eller avloppsrör kan vi reparera eller installera det åt er.

Vi återställer

 

Här kan ni se bild från ett arbete vi har utfört.

 

Hos kunden har vi grävt upp så att vi kan laga de rör som behöver lagas. Efter att vi har lagat klart alla rören och ser så att allt fungerar som det ska så återställer vi marken. I detta fallet la vi på nya asfalt så att allt såg lika snyggt ut som innan.

08 - 92 92 00
Vatten och VVS

Vanliga frågor om VVS

Förkortningen VVS står för värme, ventilation och sanitet. Ordet sanitet står för vätskor, gaser och bland annat vattenspill.

Här ingår bland annat arbeten för installationer av anläggningar för värme, vatten och avlopp. Även installation eller reparation av pumpar, varmvattenberedare och styr- och reglerutrustning ingår inom detta område.

Ska du bara byta ut en befintlig wc-stol till en ny kan du göra detta utan en auktoriserad rörmokare (VVS-installatör). Behöver du däremot ändra placering eller lutning på avloppet kräver det arbetet en auktoriserad rörmokare för att försäkringar ska gälla.

Även här är frågan om du behöver ändra något med avlopp eller vattenledningar. Kan du bara koppla på ditt nya kök på befintliga ledningar utan någon ändring kan du genomföra arbetet själv men behöver du ändra något så krävs en VVS-installatör.

Du kan byta din blandare själv. Är du osäker på hur det ska genomföras rekommenderar vi däremot att du tar hjälp av en auktoriserad rörmokare (VVS-firma). Skulle det uppstå fuktskador eller bli något fel efter att du själv installerat så kommer inte dina försäkringar att täcka detta utan ett kvitto på att arbetet är utfört av en auktoriserad rörmokare.

Ja absolut det kan vi göra. Kontakta oss för att få en offert.

Kontakta oss

 

Önskar ni en offert för ett jobb? Är ni osäkra på om vi kan hjälpa er med det ni önskar få gjort? Då är ni välkomna att kontakta oss.

Ring oss: 08 – 92 92 00

 

Maila oss: info@abc-ror.se

Väderfenomen (44)

Vi utför arbeten i Stockholmsområdet. Bland annat på följande platser: Danderyd  Täby  Vallentuna  Märsta  Åkersberga