Rörmokare i Järfälla

Din lokala VVS Montör och Rörmokare

Behöver du en bra rörmokare i Järfälla? Ring ABC rör idag så hjälper vi er med montering, installation och stopp i avloppet.

 

Hör av dig till oss på så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

 

Tel: 08-92 92 00 Mail: info@abc-ror.se

 

 

ABC rör i Järfälla är en auktoriserad VVS installatör och Rörmokare som b.la. utför gas, golvvärme, kök och badrumsinstallationer. Vi hanterar allt det man kan förvänta sig av en modern vvs installatör.

 

Vi är ett bolag baserat i Järfälla som erbjuder tjänster inom VVS underhåll, reparationer, rensning av avlopp, installation av köks & badrums utrustning. Ledstjärnan i vårt arbete är Kvalité och tillit där du som kund skall kunna lita på att vi levererar det vi säger samt gör det efter de tidsramar vi satt upp tillsammans.

 

ABC Rör i Järfälla är auktoriserade som rörmokare och vvs installatörer. Vi har ett brett tjänsteutbud inom vvs installation och rörmokeri som b.la. innefattar.

Köksinstallation

Behöver ni en rörmokare för köksinstallationen? Vi drar nya rör och installerar vitvaror efter era behov och önskemål.

Badrum

Vi installerar toaletter, handfat, badkar och levererar helhetslösningar inom badrumsinstallationer.

Stopp i avloppet?

Kontakta oss så skickar vi ut en av våra erfarna rörmokare i Järfälla som ger en kostnadsfri offert samt hjälper er på plats.

Värmepumps installation

ABC RÖR erbjuder en trygg och säker installation av värmepumpar. Med lång erfarenhet har vi den expertis som krävs för att du som kund ska vara nöjd.

Luftvärmepumpar

Vi utför installationer av värmepumpar, frånluftsvärmepumpar, bergvärmepumpar och luft-luft pumpar. Enligt svensk lag är man skyldig att installera pumpar med hjälp av en certifierad kyl-tekniker. Ring oss så berättar vi mer och bistår med rådgivning.

Gas installation

Vi på ABC RÖR utför professionella installationer rörande gas. Vi besitter alla certifieringar som krävs. Vi analyserar ditt problem och skickar sedan certifierad personal med rätt verktyg för att utföra arbetet. Läs mer om gasinstallation här.

Avloppsrör och kulvertinstallation mellan hus

Vi har lång erfarenhet av installation av kulvert och avloppsrör. Vi installerar i hotell, industrifastigheter, småhus och flervåningshus. Behöver du hjälp med en installation av kulvert idag?

 

Vänlig kontakta oss så skickar vi ut certifierad personal som tar fram den bästa lösningen för er.

Installation av varmvattenberedare

Vi har jobbat med varmvattenberedare sedan 1972 och erbjuder därför helhetslösningar för dig som behöver hjälp med installation. Bor du i lägenhet, villa eller radhus kommer vi hem till er och utför en trygg installation av din nya beredare. Vi utför även installationer för nybyggen, statliga verksamheter och företag.

Rot-avdrag vid vvs installation och rörmokeri

Du som privatperson kan utnyttja rätten till rot-avdrag för våra tjänster. Skatterabatten är upp till 50,000 kronor per person i hushållet samt år.

 

ABC RÖR är vi bara ett telefonsamtal bort. Vi förstår nödsituationer kan inträffa när som helst och är tillgängliga för våra kunder under hela dagen. Vårt team av auktoriserade rörmokare i Järfälla är kvalificerade att hantera alla era VVS och värmeinstallations önskemål. Med ett snabbt svar på ditt samtal, ärligt arbete och konkurrenskraftiga prissättning kommer ni bli nöjda när ni kontaktar ABC rör i Järfälla.